Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bulizz intimkehellyel vagy más néven menstruáció kehellyel

Mi tud igazán tönkre vágni egy hétvégi bulit? Tíz lányból nyolc jó eséllyel ugyanazt válaszolná: tampon- vagy betétcsere egy szórakozóhelyen. Idegen vécékben amúgy is feszengünk, igyekszünk úgy bűvészkedni, hogy sem a kabátunk, sem a táskánk, sem a nadrágunk, egyáltalán semmink ne érintkezzen a vécékagyló szélével. Jó kis kandikamerás felvételek készülhetnének erről… Azokon a napokon ráadásul nem elég ez a mutatvány, fontos volna, hogy a kezünk is tiszta legyen. Persze, a lehető legsterilebb, miután a bárpultnál egy marék aprót szórtunk a tárcánkba, vagy épp a papírpénzt gyűrtük a farzsebünkbe......

Hát, örömmel jelentjük, hogy ezentúl erre a rémes tortúrára is van megoldás! A Ladycup menstruációs kehely tizenkét órán át teljes védelmet nyújt. Az új generációs menstruációs kehely orvosi szilikonból készül, és ugyanúgy működik, mint a tampon. Észrevétlenül meglapul, alakja szépen idomul a testedhez, így nem is érzed, hogy éppen használod. Egész éjjel róhatod az utcákat a barátaiddal, vagy bátran táncolhatsz, ráadásul olyan nadrágban, amilyenben csak akarsz. Nem kell többé ide-oda csúszkáló betéteket igazgatnod titokban, vagy épp combközépig érő felsőkkel takargatni a fenekedet a kényszerűségből viselt kis csomagot rejtegetve. A tampont is sikerrel helyettesíti a Ladycup, nem kell többé zsinórokkal bajlódnod közösségi illemhelyeken. 

S hogy miért jó még ez az újdonság azon kívül, hogy higiénikus? Mert költségkímélő. Csak egyszer kell megvásárolnod a patikában. Szinte hihetetlen, de akár tizenöt évig is használható. Tisztítása gyerekjáték. Két méret és több szín közül válogathatsz, és mindegyik csomagban találsz egy színes kis zsákot, ebben tárolhatod majd a saját tölcséredet. A szája színes szalaggal összehúzható, igazán nőies, ráadásul nem lesz többé ciki, ha belátnak a táskádba. Igazán ránk fért már egy huszonegyedik századi megoldás – bár a világban fontosak a hagyományos dolgok is, akár a nappali oktatás. De az sem mindegy, hogy két óra vagy előadás között hogyan érezzük magunkat. Nem igaz?