Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Ladycup blog

2019. 04. 26. 09:58:36
2019. 03. 20. 07:59:30
2018. 11. 16. 13:52:43

Az új intimkehely a történelem eddigi legmodernebb találmánya a menstruációs eszközök között. A Ladycup a tamponhoz hasonló elven működik, ám számos előnyt hordoz a tamponnal szemben. Az egyik, hogy a felhelyezett kehely akár tizenkét órás védelmet biztosít. Eddig elképzelhetetlen volt egy teljes napnyi nyugalom, bármilyen eldobható terméket is használtunk. Az orvosi szilikonból készült intimkehely hosszasan véd, akár egy teljes munkanapot tölthetünk el úgy, hogy nem kell a kellemetlen átázástól tartanunk, de a folyamatos ellenőrzésről, cserélgetésről sem kell gondoskodnunk. A LadyCup a hosszantartó védelem ellenére könnyedén felhelyezhető,( https://www.ladycup.hu/ladycup-hasznalata) viselése pedig kényelmes és észrevétlen. Rugalmas anyaga tökéletesen alkalmazkodik a női testhez, ami öltözködésünket is befolyásolhatja a nehéz napok alatt.

 

Az új, szilikon intimkehely használatával csodálatosan megkönnyíthetjük nehéz napjainkat, de új utak nyílnak meg előttünk a pihenés és a sport terén is. Hiszen az eddig ismert menstruációs termékekkel elképzelhetetlen lett volna, hogy a pihentető wellnesst vagy a nyári szabadvízi élményeket élvezhessük. A LadyCuppal biztonságban vagyunk az uszodában vagy a tengerben is, hiszen az intimkehely nem szívja fel, főként nem gyűjti a vizet, mint a tampon. Fontos tulajdonsága, hogy a hüvelyfalról sem szippantja magába a nedvességet, így a LadyCup eltávolítása a vérzés csökkenésével sem okoz kellemetlen, húzó érzést.

A LadyCup számos előnye mellett a leggazdaságosabb menstruációs eszköznek is mondható. Az eddigi, havi több ezres költségek helyett a hölgyek számára egyszeri kiadást jelent, amely azonban négy hónap alatt behozza az árát. Az intimkehelyre fordított összeg mindenképpen megtérül, ráadásul nemcsak anyagi értelemben, mert a kényelem, amit nyújt, megfizethetetlen.

A LadyCup intimkehely gyógyszertári forgalomban is kapható,(https://www.ladycup.hu/hol-kaphato)ami garanciát jelent a minőségre. Csak egyszer kell megvásárolni, ám akár tíz évig is használható, hiszen a higiéniát maga a tulajdonosa biztosítja. Fertőtleníteni csak a menstruáció elején és végén kell! A szilikon kehely használat közbeni tisztítása gyerekjáték, csupán víz szükséges hozzá.

A LadyCup környezetkímélő találmány, amely ökológiai szempontból is előnyt hordoz az eldobható termékekkel szemben. Nem szennyezi környezetünket, nekünk pedig eddig felsorolt számos pozitív tulajdonsága mellett még megtakarítást is jelent. Mi lehet fontosabb számunkra, mint mindez együtt? Biztonság, kényelem, nyugalom, megtakarítás – új életérzés a menstruációs napokon! A LadyCup eddig ismeretlen védelmet nyújt számunkra.

 

A patikában választhatunk három féle színből és két méretből, és mindegyik LadyCuphoz kapunk egy színes, esztétikus textilzsákot is, melynek szája szalaggal összehúzható – ebben magunkkal hordhatjuk az eszközt, amikor már úgy érezzük, itt az idő. Nos, az is éppen időszerű volt, hogy még egy ponton komfortosabbá váljon az életünk.

 

2018. 10. 24. 09:44:25

A LadyCup sima felületének köszönhetően tisztán tartása nagyon egyszerű, mivel nincsenek rajta jelölések , vagy feliratok.

A LadyCup intimkelyhet mindig tartsa a mellékelt pamutzsákba, ne tegye légmentesen lezárható tartóba! Ha UV sugármentes helyen tárolja a LadyCup hosszútávon megőrzi természetes tiszta színét.

A menstruációs időszak elején és végén minden alkalommal sterilizálja vagy főzze ki. Ezt kétféle képen teheti meg:

-5 percig forró vízben főzi

-sterilizáló tablettát használ https://www.ladycup.hu/milton-fertotlenito-tabletta-28-db-537

A menstruáció során javasoljuk, hogy a LadyCup-ot vízzel, vagy  illatmentes szappannal alaposan tisztítsa meg. A LadyCup ürítését és tisztítását minél hamarabb végezze el, ezzel megakadályozhatja a menstruációs vér kiszáradását, ami nehezebbé teszi a későbbi tisztítást. Ha nem áll rendelkezésre víz akkor tisztító kendő https://www.ladycup.hu/ladywipe-intim-torlokendo-10-db-535 vagy WC papír is használható. Megfelelő karbantartás mellett a Ladycup intimkehely akár 10 évig is használható.

2018. 07. 10. 15:36:27

Ladycup intimkelyhek kaphatók itt a webshopban, vagy ha nem szeret online vásárolni ,keresse meg az Önhöz legközelebbi patikát és vegye meg ott!

Egy kis segítség mely patikákban van készleten. https://www.ladycup.hu/hol-kaphato

Ha viszont olyan területen szeretne patikában vásárolni ami nincs a térképünkön, kérje gyógyszerészétől,hogy rendelje meg Önnek!

2018. 02. 19. 16:19:25
Jaj, hát ez a fészbuk, meg a virtuális világ, micsoda idők! Pedig milyen jó idők is ezek. Sok mindenről tájékozódhat az ember ezen a felületen, ha akarjuk, épülésünkre is szolgál. Nem beszélve arról, hogy a LadyCup oldalán valahogy megnyugtatólag hat ránk, hogy bizony mindenkinek egyformán adódnak kellemetlenségei a menstruációval. Azt senki nem állítja, hogy nem lehet kibírni – persze, hogy ki lehet. Mégis van közérzeti, anyagi, logisztikai vonzata, és ezekről szívesen lemondanánk....
2018. 02. 09. 08:30:03

Az angol neve LadyCup, amit lehetett volna akár női kupának fordítani, de lássuk be, nagyon furcsán hangzana. Még azt hinnék, hogy valami versenyről van szó, pedig dehogy. Pont a nyugalmat és a biztonságot szolgálja. Mindössze egy igényes és, - mint a szerencsés jelentés átültetés is mutatja - intim használati tárgy, amelynek minden nő neszesszerében ott a helye „azokon a napokon”. ...

2018. 01. 15. 08:33:45
A LadyCup intimkelyhek 100 % orvosi szilikonból készülnek, így lehetővé teszik számunkra a könnyebb felhelyezést a hüvelybe. Az intimkelyhet a helyes felhelyezés után nem lehet érezni. Ez a környezetbarát intim higiéniai termék, nem okoz allergiát, és nem irritálja a hüvely nyálkahártyáját. Biztonságosan használható, alvás, sportolás, sőt úszás közben is, hiszen az orvosi szilikon nem szív magába folyadékot! A LadyCup intimkehely még súlyosabb menstruációs áramlás esetén is használható!