Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogyan távolítsuk el?

Hogyan távolítsuk el?

Az intimkehely eltávolítása előtt alaposan mossunk kezet. Találd meg a megfelelő kényelmes helyzetet. Ez lehet álló vagy guggoló helyzetet. Az intimkehely eltávolítása előtt a kehely felső peremét nyomd meg egy kicsit, ezáltal a vákuum megszűnik és a kelyhet könnyedén ki lehet húzni. Amikor kihúztad az intimkelyhet , tartsd egyenesen. A összegyűlt menstruációs vért, öntsd ki a Wc-be , öblítsd el vízzel és helyezd vissza. Amennyiben nyilvános mosdóban üríted ki az intimkelyhet és nem áll módodban elöblíteni, javasoljuk, hogy nedves törlővel töröld el. Legközelebb amikor lehetőséged nyílik,öblítsd el.

Intimkehely tisztítása

A menstruációs kelyhek környezetbarát termékek. A 100 % orvosi szilkonból készült kelyheket a hüvelyben felhelyezve használjuk, ezért nagyon fontos a megfelelő karbantartása és tisztítása.

A menstruációs kelyhek összességében nagyon biztonságosak ( a 100 % orvosi szilikonból készült kelyhek). A karbantartása nagyon fontos, hogy hosszútávon tudja használni a terméket. Ha az intimkelyhet nem kezeli megfelelően, a fertőzések súlyos egészségügyi kockázatot jelentenek a szervezet számára. A tiszta kéz és a megfelelően megtisztított, fertőtlenített intimkehellyel ezeket a fertőzéseket elkerülheted.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.